Park Halindeki Panelvan Alevlere Teslim Oldu

Kocaeli’de pazar alaninin açik otoparkinda park halinde bulunan panelvan alev alev yandi. O anlar saniye saniye kameralara yansidi.

Park Halindeki Panelvan Alevlere Teslim Oldu
Yangin, Izmit ilçesi Dogukisla Kapali Pazar Alani Otoparkinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.E.’ye ait 34 AFY 531 plakali panelvan henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldi. Aracin yandigini gören vatandaslar, bir yandan 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulunup bir yandan da kendi imkanlariyla yangini söndürmek için seferber oldu. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese gelen Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi ekipleri, yaptiklari müdahaleyle yangini kisa söndürdü. Panelvan kullanilmaz hale gelirken dumandan etkilenen kimsenin olmamasi sevindirdi. Öte yandan, aracin alevli sekilde yanma anlari saniye saniye kameralara yansidi.

O anlari anlatan Ahmet Güzenç, "Arkadan baslamisti tutusmaya. Tüp falan da vardi burada ama söndüremedik. Yanda arabalar da vardi, onlari çektik ama bir türlü söndüremedik. Itfaiyeyi aradik, sonrasinda itfaiye geldi ama is isten geçti" dedi.

Polis ekipleri, yanginla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA