Organik Ürünler Bu Magazada

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Cumhuriyet Mahallesi’nde belediyenin destegi ile hizmet etmeye baslayan Kayseri Üniversitesi Safiye Çikrikçioglu Gida Çalismalari Uygulama ve Arastirma Merkezi Ürün Sunum ve Satis Noktasi’nin açilisini yaparak, tüm Kayserilileri buraya davet etti.

Organik Ürünler Bu Magazada
Kayseri Üniversitesi’nin planlama ve denetiminde üretilen hayvansal ve bitkisel ürünleri sunan isletmenin hayirli olmasini dileyen Baskan Dr. Mustafa Palancioglu; “Kayseri Üniversitemizin dogal ürünlerinin ve süt ürünlerinin satisi için tahsis etmis oldugumuz küçük magazamizdayiz. Burasi Cumhuriyet Mahallesi, Selçuklu Sokak. Üniversitemizin hijyenik ortamda üretmis oldugu dogal, organik ürünler özellikle günlük süt, peynir ve diger ürünleri magazada bulabilirsiniz. Burada satis noktasi olusturarak ürünleri vatandaslarimizin hizmetine sunuyorlar. Rektörümüze, ekibine tesekkür ediyorum. Vatandaslarimiz üniversitemize hem destek olabilir hem de kaliteli, organik ve hijyenik ürünleri buradan alabilirler. Hayirli olsun” dedi.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa ise, “Böyle bir firsati bize verdigi için Mustafa Baskanimiza çok tesekkür ederim. Üniversitemizin imkânlariyla ilmi ortamda üretilen gençlerin üretim metotlarini ögrendigi bir mekânda üretilen bu ürünlerin hemserilerimizle bulusturmamiza firsat verdiginiz için sahsim ve üniversitemiz adina çok tesekkür ediyorum. Herkesi buraya davet ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA