Didim Beyaz Perdede

Türkiye’nin en önemli turizm beldeleri arasinda yer alan ve son günlerde gerek yatirimlar gerekse havasinin yani sira dogal ve cografi güzellikleri ile cazibe merkezi haline gelen Didim, filmlere de ev sahipligi yapmaya basladi.

Didim Beyaz Perdede
Gölge Dedektiflik isimli sinema filmi Didim’de çekilmeye baslandi. Filme Ege Bölgesi ve Didim’de insaat sektöründe faaliyet gösteren is insani Necdet Özer, sponsor olurken Özer ayni filmde oyuncu olarak kamera karsisina geçti.

Yapimciligini Murat Akman’in üstlendigi, senaryosunu Yilmaz Aydin ve Taner Sahinin yazdigi, yönetmenligini de Yilmaz Aydin‘in üstlendigi ‘Gölge Dedektiflik’ isimli sinema filmi Aydin’in Didim Ilçesi’nde çekildi. Bas rollerini Ali Asker Elmas, Harun Uzun ve Taner Sahin paylastigi filmin sponsoru olan isadami Necdet Özer, amacinin Didim’in tanitimina katki saglamak oldugunu belirtti.

Sponsoru oldugu filmde rol de alan Özer, “Ilk kez set ortamini gördüm. Çok keyif aldim. Bundan sonra da dizi ve sinema sektörüne destegimi esirgemeyecegim. Bu sektörde yer alan tüm sinema emekçilerinin Ege Bölgesi’nde özellikle de Didim’de daha çok proje yapmalari için tesvik edecegim” dedi.

Merakla beklenen ‘Gölge Dedektiflik filminin Ekim ayinda sinemalarda izleyicisiyle bulusacagi belirtildi.
Kaynak: İHA