Ambulansa Yilan Girdi

Samsun’da hastane önündeki ambulansin içinde fark edinilen yilan korku ve panige sebep oldu.

Ambulansa Yilan Girdi
Olay, Samsun Egitimi ve Arastirma Hastanesi Asil Servisi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarsamba Ilçe Devlet Hastanesinden Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilen hastayi götüren 112 Acil Servise ait ambulansin içinde yilan fark edildi. Hastanenin acil servisi önünde park halindeki ambulansin ön sag kapi yaninda içinde yilani gören saglik personeli itfaiyeden yardim istedi.

Soguk hava ve biber gazi sikildi

Samsun Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri, aracin motor kismina kaçan yilani çikartmak için tüplerle soguk hava sikti. Yilani saklandigi yerden çikartmak için itfaiye ekipleri polisin getirdigi biber gazini da sikip çikmasi için uzun süre ugrasti. Daha sonra ambulans hastanenin açik otoparkina çekildi ve burada da yilani yakalama çalismasi devam etti.

1,5 saat süren çalisma sonuçsuz kaldi

Itfaiye ekipleri bir ara yilanin ön sag çamurluk üstündeki bir kapak içinde gizlendigini tespit etti. Kapak sökülerek yilan yakalanmak istenirken yilan bir anda bulundugu yenden aracin iç kismina kaçti. Yaklasik 1,5 saat süren çalismada yilan saklandigi yerde bulunamadi. Motorun iç kisimlarina saklandigi tahmin edilen yilani çikarma çalismasi ise sona erdi.

Ambulans Samsun Il Ambulans Müdürlügüne götürüldü ve görevliler içinde yilan bulunan ambulansi burada birakip bir baska ambulansi teslim olarak görev yerleri olan Çarsamba ilçesine geri döndü. Samsun Il Ambulans Bashekimligi önünde park edilen yilanli ambulansin içindeki yilanin zaman içinde kendi kendine çikabilecegi tahmin ediliyor.
Kaynak: İHA