Baskan Özlü'den Miniklere Tatil Hediyesi
Düzce Belediyesi daha önce Millet Bahçesinde baslattigi açik hava sinema senligi Bahçesehir’e tasiniyor. Japonya’ya özgü manga çizim sanatiyla çizilmis 3 ayri çizgi film çocuklarla Bahçesehir’de çocuklarla bulusturuluyor.

Özellikle sinemaya gidemeyen çocuklari düsünen Düzce Belediyesi, açik hava sinemasi ile çocuklarin eglenceli vakit geçirmesini saglayacak. Miniklerin hayal güçlerinin gelismesine de katkida bulunmasi düsünülen açik hava sinema günleri 3 gün boyunca Bahçesehir etkinlik alaninda gerçeklesecek.
Gise rekorlari kiran birbirinden eglenceli 3 çizgi film çocuklarla Bahçesehir etkinlik alaninda bulusacak.
20 Temmuz Çarsamba günü Arabalar, 21 Temmuz Persembe Buz Devri 3 ve 22 Temmuz Cuma günü ise Sirinler Kayip Köy filmleri saat 21.15 itibariyle çocuklarla bulusacak.
