Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri Sakarya'da Basliyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipligi, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi koordinasyonunda organize edilen ‘Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri’ 23-24 Temmuz tarihlerinde Demokrasi Meydani’nda gerçeklestirilecek.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipligi, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi koordinasyonunda organize edilen ‘Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri’ 23-24 Temmuz tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda gerçeklestirilecek. Bakanliklar, Cumhurbaskanligi ofisleri ile Cumhurbaskanligina bagli kuruluslarin yer alacagi ve ‘Gelecegin Burada, Devletin Senin Yaninda’ sloganiyla gerçeklestirilecek tanitim günlerinde gençler burs, hibe, fon ve kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duyduklari staj programlari, uluslararasi alandaki proje destekleri konularinda bilgi sahibi olacak.

Devlet Tesvikleri Tanitim Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girisimci olmak isteyen gençlerin yeteneklerini kesfedip gelistirmelerine katkida bulunulacak. Ekonomi, egitim, kültür, sanat, bilim, saglik, spor gibi farkli alanlarda gençlerin destekler hakkinda bilgilendirilmesi ve dogru yönlendirilmesi amaçlaniyor.
Kaynak: İHA