Baskan Özcan'dan Kritik Uyari
Nazilli kent merkezine yaklasik 15 kilometre uzakliktaki ormanlik bölgede çikan yanginin ardindan açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, olmasi muhtemel yangin felaketlerine karsi vatandaslari dikkatli olmalari konusunda uyardi.

Nazilli’ye bagli Arpaz ile Toygar Mahalleleri arasindaki ormanlik alanda çikan yangin kismen kontrol altina alindi. Yangin haberinin ardindan 20’ye yakin is makinasi ve 50 personeli ile bölgeye ulasan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan söndürme çalismalarini yakindan takip etti.
Rüzgarin etkisi ile kisa sürede büyüyen ve aksam saatlerinde ancak kontrol altina alinan yangina iliskin bilgi veren Baskan Özcan; "Devletimizin tüm yetkili birimlerine, Aydin Büyüksehir Belediyemize, Orman Bölge Müdürlügümüze ve Nazilli Belediyesi personelimize çok tesekkür ediyorum. Kismen kontrol altina alinan bölgede sogutma çalismalarimiz devam ediyor. Vatandaslarimizi dikkatli olmaya davet ediyorum. Tüm halkimiza geçmis olsun" diye konustu.
