Osmaneli 15 Temmuz'da Tek Yürek Oldu

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 15 Temmuz Sehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yapildi.

Osmaneli 15 Temmuz'da Tek Yürek Oldu
Osmaneli Kaymakamligi ve Osmaneli Belediyesi tarafindan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri dahilinde, Osmaneli Belediye Baskanligi önünde saat 21:00 da program düzenlendi.

Osmaneli Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin ve beraberinde, ilçe protokolü, sehit yakinlari, gaziler ve çok sayida vatandasin katildigi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programi Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Rüstem Pasa Cami Imam Hatibi Kadir Sungur tarafindan Kur’ani Kerim okumasiyla basladi.

Programda, 15 Temmuz belgeseli sinevizyon gösterimi yapildi. Sehit Osman Er Imam Hatip Lisesi ögrencileri Abdülkerim Sungur ve Ahmet Hamdi Seyyar tarafindan günün anlamina dair siirler okundu.

Belediye Baskani Münür Sahin ve Kaymakam Yüksel Ünal günün anlam ve önemini belirten konusmalarini yapti. Tasavvuf gurubu tarafindan ilahi ve kaside dinletileri icra edildi. Program daha sonra Ilçe Vaizi Ibrahim Atmaca tarafindan, 15 Temmuz günü vatanimizi ve kutsal bayragimizi cani pahasina koruyan sehitlerimiz ve gazilerimiz dualarla yad edildi. Vatanimizin birligi ve beraberligi için dualar okunduktan sonra Ilçedeki camilerden ayni anda salalarin verilmesiyle program sona erdi.

Düzenlenen programa Osmaneli Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin, Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, Jandarma komutani Üstegmen Öcal Ersoy, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslari, Sehit yakinlari, Gaziler ve Osmaneli halki katildi.

Kaynak: İHA