Gölcük'te Birliktelik Mesaji Verildi

Gölcük’te 15 Temmuz Sehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen binlerce kisi, vatan ugruna birliktelik mesaji verdi.

Gölcük'te Birliktelik Mesaji Verildi
15 Temmuz darbe girisiminin 6. yil dönümünde sehitler, tüm Türkiye’de oldugu gibi Gölcük’te de çesitli etkinliklerle anildi. Gölcük Kaymakamligi ve Gölcük Belediyesi’nin is birligiyle düzenlenen etkinlerde binlerce vatandas alani doldurdu. Programa Gölcük Kaymakami Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutani Tugamiral Aziz Bakioglu, Gölcük Cumhuriyet Bassavcisi Tayfun Akbas, ilçe emniyet müdürü Veli Sengül, ilçe jandarma komutani üstegmen Mahir Saridag, siyasi parti baskanlari, STK ve dernek baskanlari ve binlerce vatandas katildi.

Sehitleri anan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, “Destanlarla dolu tarihimiz boyunca nice saldiri ve ihanetler yasamis aziz milletimiz, dis destekli FETÖ terör örgütü tarafindan gerçeklestirilen hain darbe tesebbüsü gecesinde de, vatani ugruna canini seve seve feda etmekte asla tereddütte düsmeyerek, devletini, bayragini, vatanini cani pahasina korumustur. Gölcüklü hemsehrilerim de darbe gecesinde ve haftalar boyunca demokrasi nöbetlerinde, aziz vatanin sahipsiz olmadigini göstermis. Vatandaslarimiz 15 Temmuz Destaninin 6. yili olan bu aksam da Türkiye askina dimdik ayakta oldugunu dosta düsmana tekrar göstermistir” dedi.

Kaynak: İHA