Protokolden Sehitlige Ziyaret

15 Temmuz darbe girisiminin 6.yil dönümünde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler sehitler ve gaziler kabristanligini ziyaret etti.

Protokolden Sehitlige Ziyaret
15 Temmuz darbe girisiminin 6.yil dönümünde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoglu ve Hamdi Uçar, Il Jandarma Komutani Albay Cezmi Yalinkliç, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas Sahil Güvenlik Bot Komutani Üstegmen Hayrettin Selimoglu, Zonguldak Belediye Baskan Vekili Sinan Toprak, daire müdürleri siyasi parti temsilcileri ile sehitler ve gaziler kabristanligini ziyaret ettiler.

Sehitlik ziyaretinde Vali Mustafa Tutulmaz ve Milletvekilleri Ahmet Çolakoglu ile Hamdi Uçar, sehit mezarlarina karanfil birakti. Okunan Kur’an-i Kerim’in ardindan Il Müftüsü Asir Durgun tarafindan dualar edildi.
Kaynak: İHA