Datça'da Ölümlü Kavga

Datça’da esnaflik yapan 41 yasindaki Erhan Okur, gece yarisi dükkanda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle çikan kavgada biçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 3 kisi gözaltina alinirken, Cumhuriyet Savciligi tarafindan meydana gelen cinayetin çok yönlü olarak sorusturuldugu ögrenildi.

Datça'da Ölümlü Kavga
Olay sabaha karsi saat 04.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Datça sehir merkezinde esnaflik yapan 41 yasindaki Erhan Okur, iddiaya göre kayinbiraderi Mustafa Geremeli ile otururken is yerine gelen 3 kisi ile tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi ile is yerine gelen sahislar hem Erhan Okur’u hem de Mustafa Geremeli’yi biçakladi. Gelen sesler üzerine kavganin yasandigi dükkana gelen çevre sakinleri iki kisiyi kanlar içinde görünce durumu 112 Acil Servis’e ihbar edip yardim istedi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Erhan Okur’un hayatini kaybettigini belirledi. Agir yarali olan Mustafa Geremeli ise ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

“Firar eden 3 kisi yakalandi”

Olaydan sonra kaçan 3 kisinin yakalanmasi için çalisma baslatan polis ekipleri isimleri açiklanmayan 3 süpheliyi kisa sürede yakaladi. Olayla ilgili sorusturma devam ederken Erhan Okur’un cesedi otopsiye alindigi belirtildi.
Kaynak: İHA