Marmaris Belediyesi Datça'nin Yaninda

Mugla’nin Datça ilçesinde dün çikan yanginin söndürme çalismalarina Marmaris Belediyesi de tüm ekipleriyle destek veriyor.

Marmaris Belediyesi Datça'nin Yaninda


Yanginin ögrenildigi ilk anda bir 20, iki 10, bir 4 tonluk su tankeri, bir arazi pikabi, 1 paletli ekskavatör makine, 1 adet lastikli jsb, jeneratör gönderen Belediye’nin arama kurtarma ekibi de bölgeye sevk edildi. Dünden beri gece boyunca da çalismalara devam eden ekipler itfaiye ve orman ekiplerine lojistik destek sagliyor. Ayrica ikram araci kanaliyla da söndürme ekiplerine yiyecek ve içecek temini gerçeklestiriliyor.

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay da ekibiyle birlikte yangin bölgesine gitti. Datça Belediye Baskani Gürsel Uçar ve diger yetkililerden bilgi alan Oktay, "Marmaris olarak yangin acisini çok iyi biliyoruz. Datça’da çikan alevler de yüregimizi yakti. Simdi tüm imkanlarimizla Datça’nin yanindayiz. Tek duamiz bir an önce yangin kontrol altina alindi haberini almak" diye konustu.



Çesme ve Urla’da da alinan yangin haberlerinin herkesi derinden etkiledigini söyleyen Baskan Oktay, "Tüm vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA