Sile'de Can Gox Rüzgari Esti

Sile Belediyesi tarafindan düzenlenen "Yaz Boyu Festival" etkinlikleri, Can Gox konseriyle devam etti. Sileliler konsere yogun ilgi gösterdi.

Sile'de Can Gox Rüzgari Esti
Sile Belediyesi tarafindan düzenlenen "Yaz Boyu Festival" etkinlikleri çerçevesinde Sile Kent Meydani’nda düzenlenen Can Gox konseriyle Sile’de kültür-sanat rüzgari esti. Yogun ilgi ve katilimla gerçeklesen etkinliklerde sahne alan Can Gox konseriyle Sile Belediyesi’nin uzun zamandir destekledigi kültür-sanat etkinlikleri de seyirciyle bulusmus oldu. Sile Kent Meydani’nda sahne alan Can Gox konseri seyircilerden büyük ilgi görürken konsere vatandaslar da yogun katilim sagladi. Düzenlenen konsere Sile Belediye Baskani Ilhan Ocakli da katildi.

Can Gox konserine katilan müzikseverler güzel bir yaz aksami yasarken, konserde sevilen sarkilarini müzikseverlerle bulusturan Can Gox, konserin sonunda büyük alkis topladi. Öte yandan, Sile Belediyesi’nin düzenledigi "Yaz Festivali" çerçevesinde etkinliklerin yaz boyunca her hafta sonu sürecegi belirtildi.

"Dogayla modern hayatin birlestigi çok güzel bir nokta burasi"

Sile’de yaz boyu festival etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konser öncesi konusan sanatçi Can Gox, "Bu bayram günleri de ayri bir bayram olsun bizim için. Sile’yle hem kavustuk hem de bu vesileyle bayrami sanatla kutlayacagiz. Devam da edecek. Sile’yi zaten çok seviyoruz. Bu cennetin içerisindeyiz. Dogayla modern hayatin birlestigi çok güzel bir nokta burasi. Onun için biz burada olmaktan çok mutluyuz. Her sey çok güzel, tesekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA