Lüks Otomobille Drift Terörü Kamerada

Konya’da trafigin yogun oldugu yolda araçlarin arasinda lüks araciyla drift atan trafik magandasi vatandaslarin cep telefonuyla görüntülendi. 9 bin 291 lira para cezasi uygulanan sürücünün ehliyetine 2 ay süre ile el konulurken, araçta trafikten 2 ay süreyle men edildi.

Lüks Otomobille Drift Terörü Kamerada
Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Yunus Emre Mahallesi Akyokus seyir tepesinde henüz sürücüsü ve plakasi belirlenemeyen lüks otomobil, trafigin yogun oldugu sirada drift yapti. O sirada bir otomobile çarpmaktan son anda kurtulan maganda sürücü, drift atmaya devam etti. Bu anlar ise, vatandaslar tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, seyir halinde olan bir ticari aracin önüne drift atarak çikan trafik magandasi, kazaya davetiye çikarttigi ve zaman zaman araçla drift yapmak için karsi seritte seyir halindeki araçlarin arasina girdigi bir süre sonra hizla gözden kayboldugu görülüyor.

Drift attigi görüntülerinin sosyal medyada yayinlanmasi üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri, aracin sahibi A.Ç., kisa sürede belirleyerek yakaladi. Sürücüye "tescil plakasini monte edilmesi gereken yere takmamak ve drift atmak suçlarindan araç sürücüsü A.Ç.’ye 9 bin 291 lira para cezasi uygulandi. Trafigi tehlikeye atan sürücünün ise 2 ay süre ile ehliyetine el koyulurken, lüks otomobil ise trafikten 2 ay süreyle men edilerek otoparka çekildi.
Kaynak: İHA