Otomobilin Çarptigi Hamile Koyunun Karnindaki Kuzu Disari Firladi

Afyonkarahisar’da hafif ticari aracin karayolundan geçmeye çalisan sürünün içine daldigi kazada 19 koyun telef olurken, olayda hamile bir koyunun karnindan firlamasi ise kazanin dehsetini gözler önüne serdi.

Otomobilin Çarptigi Hamile Koyunun Karnindaki Kuzu Disari Firladi
Kaza, Bolvadin- Çay ilçe karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bolvadin’den, Çay ilçesine dogru giden O.B., idaresindeki 06 FL 4984 plakali hafif ticari araç sürücünün bir anlik dalginligi sonucu yolda karsidan karsiya geçmeye çalisan küçükbas hayvan sürüsünün içine daldi. Otomobilin çarptigi koyunlar metrelerce havaya yükselip ardindan düstükleri yerde telef oldu. Olayda hamile bir koyunun karnindaki kuzu ise çarpmanin etkisi ile anne karnindan disari firladi. 19 koyunun telef oldugu olayin ardindan bölgeye çok sayida jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler telef olup yola savrulan koyunlari yol kenarina çekerek yasanabilecek bir baska olumsuzlugun önüne geçti.

Olayin ardindan jandarma tarafindan sürücü O.B.’nin ifadesi alinirken, sürünün sahibi H.M.’nin ise olayla ilgili sikayetçi olup olmadigi ise bilinmiyor.
Kaynak: İHA