Çevreci Komsu Kart Dayanisma Agina Dönüsüyor

Kullanirken de kazandiran Muratpasa Belediyesi’nin ödüllü geri dönüsüm projesi Çevreci Komsu Kart ailesi büyümeye devam ediyor. Marketten giyime birçok sektörde indirimler sunan Çevreci Komsu Karta özel hastaneler de dahi oldu.

Çevreci Komsu Kart Dayanisma Agina Dönüsüyor
Muratpasa Belediyesi’nin, evlerde cam, kagit, plastik ve metalden olusan nitelikli atiklari atmayip biriktiren ilçe sakinlerine kazandiran geri dönüsüm projesi Çevreci Komsu Kart, artik kullanirken de kazandiriyor. Birçok sektörde indirimler sunan Çevreci Komsu Karta, iki özel hastane de belli oranda indirim imkani sagliyor.

Baskan Uysal, her iki kurumla ayri ayri yapilan protokol imza töreninde, çevre duyarliliginin artik yasamin kaçinilmaz bir gerçegi oldugunu söyledi.

Baskan Uysal, söyle konustu:

“Çevreci Komsu Kart projemizle Muratpasa’da komsularimiz atiklarini ayristiriyor, ekonomiye kazandiriyor ve ev ekonomileri için kaynak yaratiyor. Projenin yeni asamasinda Muratpasa’mizdaki özel isletmelerimiz de Çevreci Komsu Kart’in parçasi oluyorlar. Çünkü ülkemiz hepimizin, dünya bütün insanligin. Çevre büyük bir çalisma alani. Hizla çevre çalismalarini yogunlastirmamiz lazim. Politikalarimizi, uygulamalarimizi belirlememiz lazim. Bunun önemini kavrayan kurum ve kuruluslarimiz projenin bir parçasi oluyorlar.”

Bu duyarliligin sonucu olarak iki özel hastanenin Çevreci Komsu Kart ailesinin bir parçasi haline geldigini belirten Baskan Uysal, kurumlarda ödemelerini Çevreci Komsu Kartla yapan ilçe sakinlerinin belli bir indirim oranindan yararlanacagini belirtti.

Baskan Uysal, “Böylece çevre çalismalarini ayni zamanda dayanisma agina dönüstürmüs oluyoruz. Kendilerine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA