Bayram Eglencesi Kana Bulandi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde, köyde Kurban Bayrami için yapilan köy eglencesinde, köy muhtarinin tabancasindan çikan kursun ile bir vatandas hayatini kaybetti.

Bayram Eglencesi Kana Bulandi
Olay, Bozkurt’un Tezcan köyü Kayaardi Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgilere göre, köyde Kurban Bayrami için yapilan eglencede, köy muhtari M.Ö., tabanca ile havaya ates açti. Patlayan silahin kursunu, alanda bulunan Hamdi Çelik’e isabet etti. Çevredekiler tarafindan 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber verildi.

Olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekipleri tarafindan, yaralanan Çelik, ilk müdahalesi yapildiktan sonra Bozkurt Devlet Hastanesine kaldirildi. Hastanede yapilan yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayan Çelik, hayatini kaybetti. Bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafindan yapilan incelemelerde, kursunun köy muhtari M.Ö.’ye ait oldugu tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafindan M.Ö. gözaltina alindi.

Olayla ilgili, Inebolu Cumhuriyet Bassavciligi sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA