AK Parti'de Bayramlasma Coskusu

AK Parti Karabük teskilati geleneksel bayramlasma programi düzenledi.

AK Parti'de Bayramlasma Coskusu
Parti binasi önünde düzenlenen bayramlasmada konusan AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz, bayramlasma programinda konusma yaparak tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni tebrik etti.

Altinöz, bir Kurban Bayrami’na daha erismenin mutlulugunu yasadiklarini ifade ederek, Kurban Bayrami’nin ayrilmaz bir parçasi olan hac farizasini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan vatandaslarin ibadetleri ile kesilen kurbanlarin kabulünü Cenâb-i Allah’tan temenni etti.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Günes ve AK Parti Genel Merkez Dis Iliskiler Baskan Yardimcisi Mehmet Ceylan’da bayramlasma programinda yaptiklari hitaplarinda tüm vatandaslarin Kurban Bayramlarini tebrik ederek Cenab-i Allah’tan birlik ve beraberlik içerisinde bir sonraki Kurban Bayrami’na huzur, saglik ve baris içerisinde tekrar kavusturmasini diledi.

AK Parti Karabük Il Baskanligi binasi önünde Kemal Günes Caddesi üzerinde gerçeklesen bayramlasma programina AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Günes, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen, önceki dönem AK Parti Karabük Milletvekili Ali Ögüten, AK Parti Genel Merkez Dis Iliskiler Baskan Yardimcisi Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük teskilat yönetimleri, parti üyeleri ve vatandaslar katildi.

AK Parti Karabük Il Baskani Altinöz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Ünal ve Günes’in yani sira AK Parti Genel Merkez Dis Iliskiler Baskan Yardimcisi Mehmet Ceylan bayramlasma programina katilanlarin tek tek bayramini kutlarken vatandaslar ile de bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA