Selçuklu'da Cuma Bulusmalari Devam Ediyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci “Cuma Bulusmalari” çerçevesinde Buhara Mahallesi Abdulhamit Camii’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Selçuklu'da Cuma Bulusmalari Devam Ediyor
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin her hafta farkli bir mahallede gerçeklestirdigi Cuma Bulusmalari’nin bu haftaki adresi Buhara Mahallesi oldu. Baskan Pekyatirmaci Abdulhamit Camisi’nde kilinan Cuma namazinin ardindan mahalle sakinleriyle görüserek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Namaz için camiye gelen çocuklarla da yakindan ilgilenen Baskan Pekyatirmaci onlara Konyaspor formasi hediye etti. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu, Buhara Mahalle Muhtari Fahri Tuna, Belediye Baskan yardimcilari ve meclis üyelerinin yani sira birim müdürleri de eslik etti.

“Hemsehrilerimize daha iyi hizmet sunmanin gayretindeyiz”

Selçuklu’da çok genis bir yüz ölçümde hizmet ürettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Ilçemize sehre deger katan prestijli eserler kazandirmanin yaninda altyapi, yesil alan ve imar uygulamalari ile daha modern bir Selçuklu olusturmak için çalisiyoruz. Hemserilerimize sosyal, kültürel, saglik ve egitim alaninda önemli hizmetler sunuyor, eserlerimizle mahallerimize deger katiyoruz. Bu çalismalarin ortaya konmasinda mahalle ziyaretleri ile hem muhtarlarimiz hem de hemserilerimizle bir araya gelerek hizmet planlamamizi olusturmamizin katkisi büyük. Tek amacimiz Selçuklu halkina daha iyi hizmet sunmak. Bu vesile ile hemserilerimizle olan gönül bagimizi daha da güçlendirecek, ilçemize güzel hizmetler kazandirmanin gayretinde olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA