VEDAS'tan Ögrencilere Karne Hediyesi

Vangölü Elektrik Dagitim A.S. (VEDAS) Hakkari Il Müdürlügü, yaklasan yaz tatili öncesinde ögrencilere karne hediyesi taktim etti.

VEDAS'tan Ögrencilere Karne Hediyesi
Vangölü Elektrik Dagitim A.S. (VEDAS) Hakkari Il Müdürlügü, Yüksekova ilçesi Inanli Köyü Ilkögretim Okulu’nu ziyaret ederek yaklasan yaz tatili öncesinde ögrencilere karne hediyesi taktim etti. Okul ziyaretine, VEDAS Hakkari Il Müdürü Mehmet Salih Eroguz ve Yüksekova Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael katildi.

Sosyal sorumluluk çalismalarini planlarken köy okullarina ayri bir önem verdiklerini söyleyen Eroguz; “Ögrencilerimizle bulusmaktan dolayi oldukça mutluyuz. Küçük yüzlerdeki büyük isiltilari görmek bizim de enerjimizi artiyor. Yaklasan yaz tatili öncesinde küçük kardeslerimize hediyelerimizi sunmaktan büyük memnuniyet duyduk. Güzel ev sahipligi için Ilçe Milli Egitim Müdürümüze, okul yönetimimize ve sinif ögretmenimize tesekkür ederim” dedi.

Kurumlarin sosyal sorumluluk projelerinde egitime yer vermesinin çok degerli oldugunun altini çizen Yüksekova Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael “VEDAS ailesinin sosyal sorumluluk çerçevesinde ilçemizdeki okullarimizi ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Kurumlarin egitim alaninda bu tarz projeler gelistirmesi toplumsal dayanisma ve farkindalik açisindan da önem arz etmektedir” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA