Azerin, Kastamonu Üniversitesinde Konser Verdi

Sanatsal ve kültürel faaliyetlerini sürdüren Kastamonu Üniversitesi, Azerbaycan Devlet Sanatçisi Azerin’i Kastamonulularla bulusturdu.

Azerin, Kastamonu Üniversitesinde Konser Verdi
Kastamonu Üniversitesi Bahar Senlikleri etkinlikleri çerçevesinde sanatsal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Üniversite kampüsünde gerçeklestirilen konserde Azerbaycan’in güçlü sesi Azerin, birbirinden güzel eserleri Kastamonulular için söyledi.

Konsere ögrenciler yogun ilgi gösterdi. Türk ve Azerbaycan bayraklarinin dalgalandigi konserde Azerbaycan Devlet Sanatçisi Azerin, seslendirdigi türkülerle Kastamonululara ve üniversite gençlerine unutulmaz bir gece yasatti.

Azerbaycan Devlet Sanatçisi Azerin, iki devlet tek millet olan Azerbaycan ve Türk gençlerinin bir arada olmasindan duydugu memnuniyeti dile getirirken, tüm dünyanin bu görüntüyü kiskandigini kaydetti.

Azerin, kendilerini gençlerle bulusturan Kastamonu Üniversitesi Rektörlügü ile emegi geçen herkese tesekkür etti.

Azerin konseri öncesinde de DEMODE grubu sahne aldi. Grubun söyledigi sarkilarla gençler, yil boyunca yasadiklari sinav stresini atmanin keyfini yasadi. Azerin ve DEMODE’nin söyledigi sarki ve türkülere gençlerle zaman zaman eslik etti.

Konseri Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’te izledi.
Kaynak: İHA