Kamp Ve Karavan Tutkunlari Bursa'da Bulusuyor

Gerçeklestirdigi turizm fuarlari, B2B toplantilari, fam tripler ve turizm yatirimlari ile turizmin her alanini destekleyen Bursa Büyüksehir Belediyesi, ‘Bursa Kültür Turizm ve Tanitma Birligi, Harmancik Belediyesi ve Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu’nun katkilariyla’ Harmancik’ta 2. Bursa Kamp ve Karavan Festivali’ni düzenliyor.

Kamp Ve Karavan Tutkunlari Bursa'da Bulusuyor
Geçtigimiz yil Orhaneli’nde yapilarak ilki gerçeklestirilen ve 300’ün üzerinde karavancinin katilim sagladigi Bursa Kamp ve Karavan Festivali, yeniden kamp ve karavan tutkunlarini bir araya getirecek. 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde Bursa’nin Harmancik ilçesindeki Harmancik Karavan Parki’nda düzenlenecek olan programda; festivale karavaniyla gelmek isteyen kisiler, kayitlarini www.bursa.com.tr web sitesi içerisindeki etkinlikler bölümünden yapabilecek. Festival alanina gelisler, 17 Haziran 2022 tarihi itibariyle baslayacak. Festivale ziyaretçi olarak gelmek isteyenler ile festival süresince çadiriyla kamp yapmak isteyen kisilerin www.bursa.com.tr web sitesindeki kayit formunu doldurmalarina gerek kalmayacak.

Festival çerçevesinde düzenlenecek 2. Bursa Organik Ürünler Senligi’nde ise Bursa’nin dag yöresi olarak bilinen Orhaneli, Keles, Harmancik ve Büyükorhan ilçelerinde üretilen tarim ürünleri ile Bursa genelinde gida üretimi yapan kadin kooperatifleri ve kadin derneklerinin ürünleri, festivale katilanlar ile bir araya getirilecek.

Festival dogrultusunda 18 Haziran 2022 tarihinde gerçeklestirilecek konserde, ünlü müzik grubu ‘Gece Yolculari’ sahne alacak. Türkiye’ye karsi duydugu sempati ile dikkatleri üzerine çeken Franzisca Niehus, @travelcomic adli hesabinda klasik otomobiliyle birlikte yaptigi sehir ziyaretlerini ve deneyimlerini sosyal medyadan genis kitleye tanitiyor. Bu çerçevede Bursa Büyüksehir Belediyesi ve Bursa Kültür Turizm ve Tanitma Birligi’nin daveti, Gezimanya’nin katkilariyla festivale davet edilen Niehus, 18 Haziran 2022 günü festivalde söylesi gerçeklestirecek ve takipçileriyle bulusacak.

18 Haziran 2022 tarihindeki gece programi dogrultusunda, ‘Yol Arkadasim’ adli sinema filminin açik havada gösterimi yapilacak. Bursa’da veya Türkiye’nin farkli bölgelerinde yasamini karavanda devam ettiren veya karavana ilgi duyan sosyal medya fenomenleri, deneyimlemeleri için 2. Bursa Kamp ve Karavan Festivali’ne davet ediliyor. Festivale katilim saglamak isteyen sosyal medya fenomenleri, @gotobursa hesap etiketiyle paylasimlarini yapabilecek.

Festival çerçevesinde katilimcilar, her iki günde de güne sabah sporu ile baslayacak. Festival, voleybol turnuvasi ve doga yürüyüsü etkinlikleri gibi faaliyetler ile devam edecek.

Festival, 19 Haziran 2022 tarihinde Bursa Büyüksehir Belediyesi Orkestrasi tarafindan verilecek olan konser ile son bulacak. Festival çerçevesinde ayrintili bilgilere 0224 2735277 numarali hattan ulasilabilecek.
Kaynak: İHA