Itfaiyeciler Sungurlu'da Bulustu

Çorum Belediyesinin koordinatörlügünde düzenlenen ’Çorum Ili Itfaiye Teskilatlari Gelistirme ve Koordinasyon Toplantilari’ndan sonuncusu Sungurlu Belediye Baskanligi ve Itfaiye Müdürü Esref Bayav’in ev sahipliginde gerçeklestirdi.

Itfaiyeciler Sungurlu'da Bulustu
Belediye Kültür Merkezi’nde yapilan toplantida, Çorum Itfaiye Müdürü Adil Rahmi Balci ve ekibi katilimcilara sunum yapti. Ilçe itfaiyelerinden yetkili isimlerin de katilimlariyla gerçeklestirilen toplantida, itfaiye yönetmelik degisiklikleri, 2021 yilinin istatistigi ve 112 Acil Çagri Merkezi vb. konular hakkinda bilgi alisverisinde bulunuldu.

Toplantiya katilan Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, “Sizleri ilçemiz ve belediyemizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Yaptiginiz meslek oldukça kutsal ve anlamli bir meslek. Saniyelerle insan hayati kurtariyor, gerekirse caninizi ortaya koyuyorsunuz. Yapmis oldugunuz fedakarliklar ve özveriler için hepinizi tebrik ediyorum. Bizim tüm birimlerimiz, tüm ilçelerimizde her zaman iletisim halinde. Bu toplantilarin birimlerin isleyisine katki saglayacagi da asikar. Biz Sungurlu Belediyesi ve sahsim adina sizlerin ne istegi ne arzusu varsa yapmaya her zaman haziriz. Sizler caninizi, hayatinizi ortaya koyarak yapmis oldugunuz bu meslekte eksik ekipmanla sahaya inmeyin, bizler de ihtiyaçlarinizi karsilamakla mükellefiz. Siyaset gelip geçici, hizmet her zaman bakidir. Sizler de bu düsturu gözetmelisiniz” ifadelerini kullandi.

Her ay bir ilçede düzenlenen toplanti sonrasi mesire kafede yemege geçen katilimcilara belediye tarafindan çesitli hediyeler verildi.

Çorum Itfaiye Müdürü Adil Rahmi Balci, misafirperverligi için Sungurlu Belediyesine tesekkür ederken, "Yaptigimiz bu toplantilar ile ilçe ve merkez arasindaki koordinasyonun güçlenmesini hedefliyoruz. Yasanilan aksakliklari asmaya ve daha saglikli bir iletisim agi olusturmaya çalisiyoruz. Simdiden olumlu geri dönüsümler aliyoruz. Bunlarin gerçeklesmesi de siz degerli baskanlarimizin destegi ve ev sahipliliginde oluyor. Desteginiz için tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA