CHP Grup Toplantisi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Biz hayatta oldugumuz sürece mücadele ettigimiz sürece SADAT ve benzerlerinden çekinmeyin, korkmayin. Biz Kuvayi Milliyeciyiz” dedi.

Kiliçdaroglu partisinin grup toplantisinda konustu.

Kiliçdaroglu, Konya’da oldugunu hatirlatarak, “Konya’da elektrigi ücretsiz verecek misiniz dediler. Hiç merak etmeyin her yerde elektrigi çiftçiye ücretsiz verecegim. Allah’in günesi bedava, günes enerjisi santralleri kuracaksiniz, kooperatif seklinde örgütleneceksiniz, artan elektrigi satacak gelir elde edeceksiniz. Biz hayatta oldugumuz sürece mücadele ettigimiz sürece SADAT ve benzerlerinden çekinmeyin, korkmayin. Biz Kuvayi Milliyeciyiz” dedi.

Kiliçdaroglu söyle konustu:

“Ukrayna ile Rusya savas halinde, Ukrayna’da enflasyon yüzde 16 Rusya’da yüzde 17. TÜIK’in büyün baskilardan sonra açikladigi enflasyon yüzde 70. Enflasyon ile mücadele konusunda Bakan ilginç bir sey söyledi.

Tek boyutlu olarak devletin çözmeyecegini düsünüyoruz diyor. Kim çözecek, devletin ne oldugunu bilmiyor TBMM’nin hangi kurumuna bu tetikçiyi verdigini bilmiyor, bu kafa bilgisiz insanin yönettigi ülke bu durumda. Yasanan ekonomik buhran dolasiyla vatandasi suçlamaya geldi sira. Sorunun bir tarafinda vatandaslarin döviz cinsi yatirimini yapmalaridir diyor. Devlet nasil yönetilir bir devlet böyle yönetilmez. Irfandir bilgisiz olmaz. Türkiye’nin buradan çikmasi lazim. Çiftçileri üretici taksici herkese istiyorum muhafazakar genç kadinlarin da katilmasini istiyorum. Size de iki çift lafim var. Yarin döner bunlar size de hakaret eder ama biz cennet analarina ayaklarinin altindadir. Bize hep CHPyi kötülediler derler CHP eski CHP degil siz de degismissiniz, ayni degerleri savunuyoruz."

CHP Istanbul Il Baskani Canan Kaftancioglu da grup toplantisini takip etti.
Kaynak: İHA