Kiraç Hem Costu Hem De Costurdu

İçel’in Mut ilçesinde bu yil 60’incisi gerçeklestirilen Mut Karacaoglan Kayisi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Kiraç hayranlarina unutulmaz bir konser verdi.

Kiraç Hem Costu Hem De Costurdu
Mut Musa Eroglu Sevgi Parki’nda festivalin aksam bölümünde gerçeklesen konserde ilk olarak sahne alan Kiraç, yaklasik dört saat boyunca söyledigi sarkilarla hayranlarini hem costu hem de costurdu.

Sanatçiya daha yakin olmak isteyen hayranlari sahne ile konser alani arasinda kurulan barikati asarak gerek fotograf makineleriyle gerekse cep telefonlariyla görüntü çekmek için büyük bir ugras verdi. Hiçbir taskinligin olmadigi konserde Kiraç, hayranlari güzel bir gece yasadi. Konser arasinda sahneye gelen Mut Belediye Baskani Volkan Seker, sanatçiya plaket ve Kayisi verdi. Baskan Seker’e tesekkür eden Kiraç, konserine kaldigi yerden devam edip hayranlarini gecenin geç saatine kadar costurdu.

Havanin sicak olmasina ve konserin ilerleyen saatlerinde terlemesine karsin bundan hiç sikayetçi olmayan Kiraç, Mut’da kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun oldugunu belirtip, önemli olanin kendisi için hayranlarinin güzel anlar yasamasi oldugunu söyledi.



Hayranlarinin yogun alkis temposuyla sahneye çikan ve büyük ilgi gören Kiraç, kendisini Mut’a davet eden Baskan Seker’e tesekkür edip alkislarla sahneden ayrildi.

Konseri, Mut Belediye Baskani Volkan Seker, Ilçe Kaymakami Batuhan Bingöl, çevre ilçelerden gelen belediye baskanlari, misafirler ve yaklasik 10 bin kisi izledi.
Kaynak: İHA