Dev Çam Agaci Kafenin Üstüne Böyle Devrildi

Aydin’in Nazilli ilçesinde firtinaya dayanamayan asirlik çam agaci bir kafenin üzerine devrilirken, o anlar güvenlik kamerasina yansidi. Olay sonrasi yasanan hirsizlik ise is yeri sahiplerine ikinci soku yasatti.

Dev Çam Agaci Kafenin Üstüne Böyle Devrildi


Olay, Sümerpark’ta yer alan bir kafede saat 18.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sümerpark içerisinde bulunan ve firtinanin siddeti ile devrilen asirlik dört çam agacindan bir tanesi büyük bir gürültü ile bölgede bulunan bir kafenin üzerine yikildi. O sirada içeride çalisan personel ve müsteriler agacin devrilme sesleri üzerine alandan uzaklasti. Olayda herhangi bir can kaybi ve yaralanma yasanmazken is yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

O anlar an be an kaydedildi

Olay aninda asirlik çam agacinin kafenin üzerine devrilmesi is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Agacin devrilmesinden saniyeler önce personellerin ve müsterilerin alandan uzaklastigi ve panik anlari kameralar tarafindan kaydedildi.

Agacin devrilmesini firsat bildi

Asirlik agacin devrilerek harabeye çevirdigi kafede ikinci sok kasanin kontrol edilmesi ile yasandi. Olayi duyup gelen isletme sahibi bir yandan kafedeki duruma üzülürken, ikinci soku kasayi kontrol etmesi ile yasadi. Isletme ortagi, yapilan kontrolde kasadaki yaklasik 5 bin TL’nin ve bahsis kutusundaki paralarin yerinde olmadigini gördü. Olay yerine gelen polis ekipleri kamera kayitlarindan hirsiz veya hirsizlari tespit etme çalismasini sürdürüyor.

Isletme çalisanlarindan Isa Karakuzu agacin devrilme aninda büyük bir korku yasadiklarini belirtirken, agacin devrilmesinden saniyeler önce, içerideki müsterileri uyarip bölgeden uzaklastirdiklarini ifade etti.

Isletme ortaklarindan Ibrahim Kirdemir yaptigi açiklamada, kasayi açtiklari anda durumu anlatirken, böyle bir durumda yapilan hirsizligin hiçbir vicdana sigmayacagini açikladi.

Kaynak: İHA