Turgutlu Belediyesi Ekipleri Kentin Her Kösesinde

Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafindan Yedieylül Yolu, Millet Caddesi ile birlikte Alparslan, Kumru, Bildircin, Cennet, Lale, Civan, Altintas, Muratdagi, Irem Sokakta parke tamiratlarini gerçeklestirdi. Selvilitepe Mahallesi Gökay ve Çagdas Sokakta ise bordür çalismalari yapildi.

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Kentin Her Kösesinde
Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri yol yenileme çalismalarina devam ediyor. Bu çalismalar çerçevesinde ekipler; Yedieylül Yolu, Millet Caddesi ile birlikte Alparslan, Kumru, Bildircin, Cennet, Lale, Civan, Altintas, Muratdagi, Irem Sokakta parke tamiratlarini gerçeklestirdi. Selvilitepe Mahallesi Gökay ve Çagdas Sokakta ise bordür çalismalari yapildi. Ekipler, Atatürk Mahallesi Özdemir Sokakta asfalt yama çalismalarini tamamladi.

Turgutlu’yu yesil alanlari ve parklari ile görsel olarak zengin bir kent haline getirmek adina çalismalarina devam eden Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan Ergenekon Mahallesi Yavuz Sultan Selim Parki’nda yesil alan ve yürüyüs yolu çalismasi tamamlandi. Ekipler ayrica kentteki parklarda ve yesil alanlarda bakim, onarim, budama ve çiçek dikimini gerçeklestiriyor.

Yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Daskan,

“Ekiplerimiz, kentimizi güzellestirmek ve yasanabilir alanlar olusturmak adina çalismalarina devam ediyor. Turgutlu’muz için canla basla çalisan tüm mesai arkadaslarima tesekkür eder, kolayliklar dilerim”
Kaynak: İHA