Baskan Yavas Ulasim Esnafi Ile Bulustu

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, ulasim esnafina ziyarette bulundu.

Baskan Yavas Ulasim Esnafi Ile Bulustu
Minibüsçüler Esnaf Odasi ile Özel Halk Otobüsçüler Odasi’ni ziyaret eden Baskan Yavas, ulasim esnafiyla akaryakit zamlarina karsi alinabilecek tedbirler hakkinda görüs alisverisinde bulundu. Ankara Minibüsçüler Esnaf Odasi Baskani Murat Yilmazer ve oda yönetimiyle görüstükten sonra Ankara Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odasi Baskani Ercan Soydas ve oda yönetimiyle bir araya gelen Yavas, esnafi birinci agizdan dinledi. Ankara Minibüsçüler Esnaf Odasi ziyaretinde ulasim esnafina destek olmayi istediklerini belirten Yavas, “Hem yeni seçilen yönetim kuruluna hayirli olsun ziyareti hem de önümüzdeki günlerde akaryakit fiyatlari nedeniyle zorluk çeken esnafa nasil yardimci olabiliriz veya olabilir miyiz bunlari konustuk ve de bayramlasmis olduk” dedi.

Oda Baskani Yilmazer, “Mansur baskanimiza ziyaretinden dolayi çok tesekkür ederiz, onur ve gurur duyduk. Her zaman minibüsçü camiasinin yaninda olan, destegini esirgemeyen, kötü gün dostu olan Ankara Büyüksehir Belediye Baskanimiza sonsuz tesekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Baskan Yavas’in bir sonraki duragi Ankara Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odasi oldu. Oda Baskani Ercan Soydas ve yönetimiyle görüsüp sorunlarini ve taleplerini dinleyen Yavas, “Ulasim sektörünün problemleri malum. Akaryakit fiyatlarina karsi bir tedbir alabilir miyiz, bulabilir miyiz diye kendileriyle görüsmeye geldim. Insallah esnafla görüsmemiz devam edecek. Derdimiz vatandasi ucuz tasiyalim, esnaf ayakta kalsin” dedi.

Baskan Yavas’a ulasim esnafina yönelik destekleri için tesekkür eden Oda Baskani Ercan Soydas, “Baskanimizin pandeminin basindan beri verdigi desteklerle esnafimizi ayakta tutabildik. Dolayisiyla da akaryakit konusunda bizi düsündügü, esnafimizi düsündügü için bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA