Oltu'nun Liseleri Ilde Rakip Tanimiyor

Oltulu gençler 2021-2022 egitim ve ögretim yilini 6 il birinciligi 2 de ikincilik kupasi ile kapatiyor.

Oltu'nun Liseleri Ilde Rakip Tanimiyor
2021-2022 egitim ögretim yili gençler B kategorisi voleybol il birinciligi yarismalarinda erkeklerde Oltu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sampiyonluga ulasirken kizlarda finali iki okul arasinda gerçeklesti. Oltu Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Oltu Fen Lisesi arasinda oynanan maç sonucu Oltu Fen Lisesi il birinciligine ulasirken Oltu Anadolu Kiz Imam Hatip Lisesi ise 2. oldu.

Böylece 2021-2022 egitim ögretim yilinda A gençlerde 1. olan Oltu Anadolu lisesi kiz takimi, hentbolda gençlerde de 1. olan Ibn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kiz takimi, dartta gençlerde 2. olan Oltu Fen Lisesi kiz takimi, A gençler bilek güresinde 1. olan Oltu Anadolu Imam Hatip Lisesi erkek takimi ve yildizlarda hentbol il birincisi Oltu Cumhuriyet Ortaokulu kiz takimindan sonra alinan bu basariyla sezonu 6 il birinciligi 2 il ikinciligiyle kapattilar.

Beden Egitimi ögretmeni ayni zamanda antrenör olan Lokman Güney, “Ögrencilerimizin bu basarilarindan dolayi hepsini ayri ayri tebrik ediyoruz. Ilimizde yüz akimiz oldular ayrica büyük fedakarliklarla ögrencilerimizi yetistiren ve de bu basarilara imza attiran beden egitimi ögretmenleri Murat Yildirim, Salih Kaygusuz, Fatma Muti diger beden egitimi ögretmenleri adina da desteklerinden dolayi Oltu kaymakamimiza Oltu belediye baskanimiza Oltu ilçe milli egitim müdürümüze Oltu Ilçe Spor müdürümüze Oltu halk egitim müdürümüze ve tüm okul müdürlerine verdikleri desteklerden dolayi tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA