Bir Günde Bin 170 Ton Asfalt

5 mahalleyi içine alan Yunus Emre Caddesi ve Fevzi Çakmak Caddesinde baslatilan asfalt serim çalismasi sona erdi. Çalismalari yerinde inceleyen Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Ilk kez bir günde bin 170 ton asfalt uygulamasi yapildi” dedi.

Bir Günde Bin 170 Ton Asfalt
Yunus Emre Caddesi ve DS Kavsaginin da yer aldigi Fevzi Çakmak Caddesindeki asfalt serim çalismalarinin son gününde incelemelerde bulunan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “25 gün önce basladigimiz ve tamamlamak üzere oldugumuz Fevzi Çakmak Caddesi, Nuri Karaa Caddesi ve Yunus Emre Caddesi asfaltlama isinin sonuna geldik. Bu çalisma bölgesinde dogrudan etkilenen Ali Pasa Mahallemiz, Yunus Emre Mahallemiz, Yenidogan Mahallemiz, Cumhuriyet Mahallemiz ve Fatih Mahallemiz sakinleri basta olmak üzere, bu yollari kullanan hemsehrilerimizden özür dileyerek hayirli olsun diyorum” diye konustu.

"Kütahya tarihinde bir ilk"

Her iki caddede toplam 12 bin ton asfalt serimi yapildigini dile getiren Baskan Isik, “Bahsettigimiz caddelerde toplam 3 bin 100 metre uzunlugunda ve 12 bin ton asfaltin kullanildigi sicak asfalt uygulamamiz bugün itibariyle tamamlanip trafige açilacak. Sezon basladigindan bu yana toplam 20 bin 300 ton sicak asfalt uygulamasi yaninda, soguk asfalt ve diger imalat çalismalarimiz hizla devam etmektedir. Bugüne kadar Kütahya Belediyemiz tarihinde ilk kez bir günde bin 170 ton asfalt uygulamasi yapildi. Emegi geçen belediyemiz çalisanlarinin tamamina tesekkür ediyorum. Arkadaslarimiz, gerek ekipman açisindan gerekse yaptigimiz her türlü destegi dikkate alarak ellerinden gelen gayreti göstererek en hizli ve kaliteli hizmeti Kütahyali hemsehrilerime ulastirmak için canla basla çalisiyorlar” seklinde konustu.

Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a inceleme gezisinde Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Köse, Fen Isleri Müdürü Osman Ortaçli ve Fen Isleri Müdürlügüne bagli personel eslik etti.
Kaynak: İHA