Battalgazi'de Manus Baba Rüzgari Esecek

Malatya Battalgazi Belediyesi tarafindan 2 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da düzenlenecek olan açik hava konserinde Ünlü sanatçi Manus Baba, Malatya Park AVM Yani Konser alaninda Battalgazililerle bulusacak.

Battalgazi'de Manus Baba Rüzgari Esecek
Battalgazi Belediyesi yaz ayinin gelmesiyle birlikte, direk halka dokunan sosyal içerikli çalismalarina hizini arttirarak devam ediyor. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlenecek olan açik hava konseri ile milyonlarca müzik severin ilgi gösterdigi ünlü sanatçi Manus Baba, Battalgazililerle bulusacak. 2 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Malatya Park AVM Yani Konser alanindaki konserde sahne alacak olan ünlü sanatçi Manus Baba, seslendirecegi parçalarla müzik severlere unutulmaz anlar yasatacak.

“Tüm vatandaslarimiz davetlidir”

Tüm Malatyalilari ve Battalgazilileri açik hava konserine davet eden Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Milyonlarin gönlünde taht kurmus ülkemizin degerli sanatçi Mustafa Özkan yani Manus Baba’yi 2 Temmuz Cumartesi günü Battalgazi’mizde agirlayacagiz. Müzik severin büyük begenisini kazanan sanatçimizin hafizalara kazinan bir sarkisi var, bu havada gidilmez, günesli günde gidilmez. Ünlü sanatçimiz, bu havada gidilmez demeyip, güzel bir yaz aksami Battalgazi’ye gelecek ve sevenleriyle bulusacak. Battalgazi Belediyesi olarak bundan böyle her firsatta, imkanlarimiz ölçüsünde benzeri etkinliklerle halkimizla birlikte olmaya devam edecegiz. Tüm Malatyali ve Battalgazili vatandaslarimizi, düzenleyecegimiz açik hava konserine davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA