Nilüfer'de Caz Keyfi Sürüyor

Nilüfer 7. Caz Festivali’nde sahne alan caz müziginin sevilen isimlerinden Elif Sanchez hayranlarina keyifli anlar yasatti. Gecede sahne alan Jazzanova da izleyenlerinin farkli çalismalariyla begenisini topladi.

Nilüfer'de Caz Keyfi Sürüyor
Nilüfer 7. Caz Festivali Nükhet Duru ve Birsen Tezer’den sonra sevilen isimleri Bursali müzikseverlerle bulusturmaya devam ediyor. Balat Atatürk Ormani’nda düzenlenen gecede bu kez Elif Sanchez ve DJ Amir presents Jazzanova(Live):, “Strata Records Reimagined” projesiyle sahne aldi. Etkinligin ilk bölümünde sahneye çikan Elif Sanchez izleyenlere keyifli anlar yasatti. Türk halk müzigi, klasik müzik ve caz egitimini harmanladigi müzikal tarzi ve kendine has yorumuyla begeni toplayan Elif Sanchez, Ispanyolca söyledigi sarkilarla da izleyenlerden tam not aldi.

Gecede sahne alan bir diger isimde Jazzanova grubu oldu. DJ Amir ile Strada Records’tan çikardiklari Reimagined albümü uzun zaman sonra yeniden tasarlayan Jazzanova ekibi, çesitli stilleri müzikal bir ifadeye dönüstürmüs basarili çalismalarini dinleyicilerle bulusturdu.
Kaynak: İHA