Kars Insaat Alina Döndü

Kars’ta yol, kaldirim ve altyapi çalismalari araliksiz devam ediyor.

Kars Insaat Alina Döndü
Kars Belediye Baskanligi’nca kent genelinde 2022 yili yol ve altyapi çalismalari baslatildi. Yürütülen çalismalar çerçevesinde öncelikle geçen yil yapilan BSK yolda deformasyona ugrayan yerler yeniden yapiliyor.

Enerji nakil hatlarinin yer altina alinmasi projesi çerçevesinde bulunan bölgeler ile belediye ekiplerince belirlenen diger yerlerde Bitümlü Sicak Asfalt (BSK) yol yapim, kilit parke yol ve kaldirim ile bazalt kaldirim çalismalariyla kent adeta insaat alanina çevrildi.

Belediye ekiplerince bir taraftan asfalt söküm ve trimer çalismalari sürerken, düger taraftan da zemin sikilastirma çalismalari yürütülüyor.

Belediye 2022 yili altyapi çalisma program çerçevesinde ayrica yeni içme suyu ishale hatti yapimi, kanalizasyon hatti yapimi, stabilize yol yapim, aydinlatma, peyzaj ve agaçlandirma çalismalari da yapiyor.

Vali/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ün yakindan takip ettigi çalismalarin kisa sürede tamamlanmasi planlaniyor. Kentte yürütülen çalismalar vatandaslar arasinda da memnuniyetle karsilaniyor.
Kaynak: İHA