Veteranlar Badminton Senligi Basladi

Antalya’da Muratpasa Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlendigi Veteranlar Badminton Senligi basladi. 50 sporcunun katildigi senlik, Pazar günü oynanacak final karsilasmalariyla sona erecek.

Veteranlar Badminton Senligi Basladi
Muratpasa Belediyesi’nin bu yil 3’üncüsünü gerçeklestirdigi Veteranlar Badminton Senligi, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda basladi.

Pazar günü oynanacak final karsilasmalariyla sona erecek senlikte 35 yas ve üstü 50 sporcu badminton kortlarinda ter döküyor.

Badminton Veteranlar Kurul Baskani Aysegül Dogan, Muratpasa Belediyesi’nin senligi geleneksel hale getirdigini belirterek “Bu yil 3’üncüsü yapiliyor. Amaç dostluk ve bir arada olmak” dedi.

Senlikte 35 yas ve üstü sporcularin mücadele ettigini belirten Dogan, “Desteklerinden dolayi Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal’a çok tesekkür ederim” dedi.

Eski milli sporcu 43 yasindaki Baris Boyar ise senlik için davet edildiginde çok mutlu oldugunu belirterek Muratpasa Belediyesi’nin badminton sporuna önemli katkilar sagladigini söyledi.



Senlikte mücadele eden sporculardan biri de Adana’dan katilan 73 yasindaki Nuriye Günal oldu. 15 yildir badminton oynadigini belirten Günal, “Bu etkinlige 2’nci kez katiliyorum. Emegi geçen herkese çok tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA