Seyitli'ye Daha Saglam Altyapi

MASKI Genel Müdürlügü, Yunusemre ilçesine bagli Seyitli mahallesindeki altyapi çalismalarini sürdürüyor. Mahallede kurulum çalismalari devam eden atiksu paket aritma tesisinin de insa çalismalari devam ediyor. Tesis, günlük 150 metreküp evsel nitelikli atiksu aritimi yapacak. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, mahalle muhtari Hüseyin Kirgöz ile bir araya gelerek, yerinde inceleme yapti.

Seyitli'ye Daha Saglam Altyapi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, uzak yakin demeden il genelinde önemli yatirimlarini birer birer hayata geçiriyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi Yunusemre Ilçesi Seyitli Mahallesinde 1000 kisiye hitap edecek ve 150 metreküp evsel nitelikli atiksu aritimi yapacak olan paket aritma tesisini faaliyete alacak. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, mahalle muhtari Hüseyin Kirgöz ile bir araya gelerek yetkili personel ile birlikte yerinde inceleme yapti. Mahalleye 100 tonluk içme suyu deposu da insa edildi.

“Bölge için de önemli bir hizmet”

Seyitli mahallesindeki altyapi çalismalari ile paket aritma tesisi çalismalarinin devam ettigini belirten Hilmi Serkan Emir, mahalleye 100 tonluk içme suyu deposunun da insa edildigini belirterek, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün de talimatlari ile Seyitli mahallemize atiksu paket aritma tesisi kazandiriyoruz. Tesisimiz kurulum asamasinda. Seyitli mahallesini daha yasanabilir bir yer haline getirmek adina hayata geçirilecek olan atiksu paket aritma tesisiyle çevre kirliliginin de önüne geçmis olacagiz. 1000 kisiye hitap edecek olan tesisimiz günlük 150 metreküp evsel nitelikli Atiksu aritimi yapacak. Özellikle hayvancilik ile ugrasan vatandaslarimiz hayvan atiklarini kanalizasyona atmamali” dedi.

“Seyitli mahallesi tarihinde böyle bir hizmet görmedi”

Seyitli Mahalle Muhtari Hüseyin Kirgöz ise, “Ömrümüzde görmedigimiz yatirimlari mahallemizde gördük. Birçok kesim tarafindan bu yatirimlar hayal deniliyordu ama Büyüksehir sayesinde hepsi birer birer gerçeklesiyor. Alt yapimizdan, üst yapimiza, içme suyumuzdan atiksu paket aritma tesisimize kadar birçok yatirim gördük. Mahallemiz bir sehirden farksiz hale geliyor. Allah Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’den razi olsun. Emegi geçen herkese mahallem ve sahsim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA