Okul Müdürü Istedi Servis Soförleri Yapti

Erzurum’un Tekman ilçesinde okullarin tatile girmesiyle birlikte okul binalarinda tadilat ve onarim çalismalari baslatildi.

Okul Müdürü Istedi Servis Soförleri Yapti
Tekman Cumhuriyet Ortaokulu Okulu Müdürü Ahmet Degirmencioglu’nun okula ait bahçe duvarinin düsük olmasi sebebiyle duvarin yükseltilerek siva yapilmasiyla ilgili talebine ögrenci servis soförlerinden destek geldi. Soförler Beytullah Demir, Ibrahim Sahin ve Mehmet Canbas tarafindan yaklasik 300 metre duvar örüldü; 600 metre siva ve boya yapildi.

Servis soförlerinden Beytullah Demir, "Okulumuzun bu duvara çok ihtiyaci vardi. Okul müdürümüz Ahmet Degirmencioglu’nun girisimleri ile esnaftan malzeme temini yapildi. Gerek briket gerek çimento ve boya, tamamen Tekman esnaflarinda temin edildi. Kum ise Tekman Belediyesi tarafinda temin edildi. Sira çalismaya geldi. Okul müdürümüz bizlerden ricada bulundu, bizler de burada okuyan evlatlarimiz rahat etsin diye gönüllü çalisma yaparak okulumuzun çehresini degistirdik. Ögrencilerimize hayirli olsun" dedi.

Servis soförlerinden Ibrahim Sahin, "Okul müdürümüz bizlerden ricada bulundu, bizler de servis soförü olarak okulumuza hizmet edelim dedik. Okul müdürümüz ise bizlere yardimci olarak islerimizin hizlanmasina katkida bulunuyor” dedi.

Diger servis soförü Mehmet Canbas da okulun eksiklerini gidermeleri için okul müdürünün ricada bulundugunu belirterek, "Biz gönüllü olarak gelip okul müdürümüze ve burada egitim gören tüm ögrencilerimize hizmet ediyoruz” dedi.

Çalismaya, okul müdürü Ahmet Degirmencioglu harç yaparak, okul teknisyeni Naim Ibrahimogullari ise harç tasiyarak destek oldu.
Kaynak: İHA