Piknik Heyecani 3 Bin Liradan Etti

Gaziantep’te piknige gitmek için hazirlik yapan bir aile piknige gidecegi sirada yaklasik 3 bin lirasindan oldu. Piknik hazirligi yapildigi sirada kapinin önüne konulan bebek pusetindeki içinde 150 Euro ile 300 TL olan posetin güpegündüz sokak ortasinda çalinma ani güvenlik kamerasina yansidi.

Piknik Heyecani 3 Bin Liradan Etti
Olay, merkez Sahinbey ilçesine bagli Ünaldi Mahallesi’nde 3 gün önce ögle saatlerinde yasandi. Edinilen bilgilere göre piknige gitmek için hazirlik yapan aile, bebek pusetini kapinin önüne koydu. O sirada sokaktan geçen gencin dikkatini pusetin üzerindeki poset çekti. Yürüdügü esnada duraklayarak posetin içine bakan genç, içinde 150 Euro ile 300 TL olan poseti alarak kayiplara karisti. Puset üzerindeki posetin kayboldugunu fark eden pusetin sahibi, güvenlik kamera görüntülerini izleyince büyük sok yasadi. Içinde yaklasik 3 bin TL olan posetin çalindigini gören vatandaslar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Güvenlik kamera görüntülerinden süphelinin F.I. oldugunu belirleyen polis ekipleri zanliyi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA