Hasan Kilca Açiklamasi 'Karatayimiz Için Hep Birlikte Çalisiyoruz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, sik sik gerçeklestirdigi esnaf ve mahalle ziyaretleri çerçevesinde hemsehrileriyle bir araya geldi.

Hasan Kilca Açiklamasi 'Karatayimiz Için Hep Birlikte Çalisiyoruz'
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, mahalle ziyaretleri yaparak esnaf ve mahalle sakinleriyle bulusmaya devam ediyor. Karatay Belediye Baskan Yardimcilari, birim müdürleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ile teskilat mensuplarinin da eslik ettigi söz konusu ziyaretlerde Baskan Hasan Kilca, bölge esnafi ile vatandaslarin taleplerini yerinde alarak çözüm üretiyor.

“Karatayimiz için hep birlikte çalisiyoruz”

Ilçeye yaptiklari yatirim ve hizmetleri bu anlayisla hayata geçirdiklerinin altini çizen Baskan Hasan Kilca da, yeni proje ile hizmetlerin yerinde planlanmasinda bu ziyaretlerin kendilerine büyük katki sagladigini ifade etti.

Hasan Kilca, Karatay’in 80 mahallesinin tamamini birlik, beraberlik ve dayanisma ruhuyla yönettiklerini söyleyerek, “Karatay’in hem bugününe hem de gelecegine kalici ve güçlü eserler emanet etmek için çalisiyoruz. Bunu yaparken elbette Konyamiz ve ilçemiz için çok önemli olan esnaflarimiz ile hemsehrilerimizi ihmal etmiyoruz. Sik sik yaptigimiz mahalle ziyaretleriyle hemsehrilerimizin ihtiyaçlari yerinde tespit ederken, ilçemizin yasam standardina katki saglayacak her türlü planlamalarimizi da yapma imkâni buluyoruz. Amacimiz Karatay’in sadece bugününe degil gelecegine de deger katmaktir. Bu vesileyle destegini ve duasini bizlerden eksik etmeyen hemserilerimize tesekkür ediyorum. Köklü geçmisi ile gelecege isik tutan Karatay’imiz için hep birlikte üretmeye ve çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA