Üretici Kadinlar Ayvalik'ta Bulustu

Ayvalik’ta komsu ilçelerden gelen üretici kadinlar Büyük Park’ta bulustu. “Üretici Kadinlar Bulusmasi” dahilinde Ayvalik Belediyesi mahalle evleri ve Ayvalik Kent Konseyi Kadin Meclisi ortakliginda düzenlenen etkinlikte açilan stantlar rengarenk el isleriyle katilimcilarin ilgi odagi oldu.

Üretici Kadinlar Ayvalik'ta Bulustu
El emegi ürünler stantlarini Ayvalik Belediyesi Baskan vekili Tülay Çankaya, Kültür Isleri Müdürü Ayse Urul ve Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’in esi Canan Ergin ziyaret ederek etkinligin verimli geçmesini dilediler.

Ayvalik ve komsu ilçelerden kadinlarin birbirinden degerli titizlikle isledikleri el ürünlerini sergiledikleri bulusmaya gelen ziyaretçiler, çam agaçlarinin altinda hafif esen poyraz rüzgari esliginde müzik ve eglence dolu keyifli bir gün geçirdi. Gün boyunca ziyaretçilere güzel bir alisveris ve etkinlik olanagi sunulan bulusma Ayvaliklilar tarafindan çok büyük ilgi gördü.

Stantlari ziyaret ederek ürünler hakkinda bilgi alan ve el emegi göz nuru ürünleri begeniyle inceleyen Canan Ergin; “Ayvalik ve komsu ilçelerden gelen üretici kadinlarimiz esi benzeri olmayan birbirinden güzel el emegi ürünlerini sergiliyorlar. Kadin emeginin güzelligi ve naifligi tasarimlarla bulusurken, hem keyifli hem verimli zaman geçiriyor, hem de kurulan stantlarda sattiklari ürünlerle aile ekonomisine katkida bulunuyorlar” dedi.

Kaynak: İHA