Gençlik Kösesi Programlari Basladi

Sultanbeyli’de “Gençlik Kösesi” bulusmalari basladi. Sultanbeylili gençleri, ülkenin önde gelen köse yazarlariyla bulusturacak olan söylesi programlarinin ilkinin konugu Gazeteci Mehmet Akif Ersoy ve Zeynep Türkoglu oldu. Nuri Pakdil Edebiyat Kiraathanesinde gerçeklestirilen programa gençlerin ilgisi yogundu.

Gençlik Kösesi Programlari Basladi
Sultanbeyli Belediyesi, gençler için yeni bir çalismayi hayata geçirdi. “Gençlik Kösesi” adini verdigi projede; ülkenin önde gelen köse yazarlari gençlerle bulusacak. Gençlik Kösesinin ilk konuklari; usta gazeteci Mehmet Akif Ersoy ve Zeynep Türkoglu oldu. Farkli katilimci isimlerle devam edecek proje Nuri Pakdil Edebiyat Kiraathanesinde gerçeklestirildi.

Konuklar gençlere mesleki deneyimlerini aktardi.

Konuyla ilgili degerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin, “Gençlerimiz için yeni bir çalismayi hayata geçirdik. ’Gençlik Kösesi’ projemizle gençlerimiz, ülkemizin basarili köse yazarlariyla bir araya gelerek basari öykülerinden istifade ediyor. Ilk programimizi Mehmet Akif Ersoy ve Zeynep Türkoglu ile gerçeklestirdik. Gençlerimizin kendilerini gelistirmelerini ve fikir üretmelerini önemsiyoruz. Gençlik Kösesi programimiza farkli isimlerle devam edecegiz. Köse yazarlarimiz; basari öyküleriyle gençlerimize ilham olacak. Fikirleriyle programimiza katki sunan Mehmet Akif Ersoy Bey’e, Zeynep Türkoglu Hanimefendi’ye ve katilim saglayan tüm gençlerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA