Eskisehir'de Intihar Girisimi

Eskisehir’de bir binanin en üst katina çikarak intihar girisiminde bulunan vatandas, polisin ikna çalismalari sonrasi kurtarilirken, olay esnasinda çevredeki birçok kisinin fotograf ve video çekme çabasi, bir görevlinin de umursamaz sekilde bina girisini temizleme çalismasi ilginç görüntüler olusturdu.

Eskisehir'de Intihar Girisimi
Isminin Ahmet E. oldugu ögrenilen bir vatandas, henüz bilinmeyen bir sebeple Iki Eylül Caddesi’nde bulunan 7 katli bir binanin en üst katina çikarak intihar girisiminde bulundu. Sabah 10.45 sularinda binanin otopark bölümüne çikan vatandas, en üst kattaki açik beton bölüm üzerine çikti. Durumun fark edilip ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri geldi. Itfaiye ekipleri, kisa süre içinde binanin altina branda gererek muhtemel bir düsmeye karsi önlemini aldi. Eskisehir’in en yogun oldugu tramvay güzergâhi üzerinde bulunan intihar girisimine karsi polis ekipleri, yogun sekilde biriken kalabaligi dagitmaya çalisti. Polis ekiplerinin uzun ikna çabalarinin ardindan Ahmet E. isimli vatandas ikna edildi ve ekiplerin yardimiyla balkondan indirildi.

Vatandas polis merkezine götürülürken, olay sirasinda ilginç görüntüler yasandi. Bazi vatandaslar cep telefonlarini çikartarak fotograf ve video çekme çabasinda olurken, bir görevlinin umursamaz sekilde intihar girisiminde bulunulan bina girisini temizleme çalismasi ilginç görüntüler olusturdu.
Kaynak: İHA