Bu Durakta Yok Yok

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün istegi ve destegiyle atil durumdaki 12 metrelik konteyner, klimali, LED ekranli, kütüphaneli modern bir otobüs duragi haline getirilerek vatandaslarin kullanimina sunuldu.

Bu Durakta Yok Yok
Düzce Belediyesinin üretim konusunda en basarili ve sira disi üretimlere imza atan birimlerinden olan Destek Hizmetleri Müdürlügü, geri dönüsüm kavramini degistirerek ileri dönüsüm uygulamasina geçti. Düzce Belediyesinin tüm üretim ve saha çalismalarinin kaynak birimi olan Destek Hizmetleri Müdürlügü, atil materyalleri yeniden kullanimina kazandirma çalismalarina yenisini ekledi. Daha önce eski demirlerden ferforje de yapan müdürlük ekipleri son olarak atil durumda duran 12 metre uzunlugundaki konteyneri 1 ay gibi kisa bir sürede modern bir otobüs duragi haline dönüstürdü.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün modern otobüs duraklarini sehre kazandirma talebinin ardindan Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri harekete geçti. Belediye Baskan Yardimcisi Baris Bayrak ve Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri, atil vaziyette bulunan konteynerini ileri dönüsüm ürününe çevirdi. Tasarruf tedbirlerini elden birakmadan tamamen belediye öz imkânlari kullanarak kisa süre içinde yapilan modern otobüs duragi Saguç duragina olarak kullanima açildi.

Yazin soguk kisin sicak otobüs duragi

12 metrelik modern otobüs duraginin içine yazin soguk, kisin sicak olmasini saglayacak iki adet klima yerlestirildi. Durakta ayni zamanda15 koltuk ve kütüphane de bulunuyor. Duragin içinde organizasyon ve reklamlar için ekran konulurken duragin disina gün-saat ve tarihin yazili oldugu LED ekran yerlestirildi. Düzce Belediyesi santiyesinde üretimi yapilan mermerlerin zemin olarak kullanildigi durakta ayrica engelli rampasi ve vatandaslarin kullanimina açik 8 adet tablet ve telefon USB girisli sarj ünitesi bulunuyor. Modern otobüs duraklarinin belediye imkanlariyla üretilmesi için çalismalar devam edecek.
Kaynak: İHA