Selçuklu'da Bosna Sosyal Tesisi Açiliyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi tarafindan Bosna Hersek Mahallesine kazandirilan Bosna Sosyal Tesisi 22 Haziran Çarsamba Günü gerçeklestirilecek olan resmi açilis programi ile faaliyetlerine basliyor.

Selçuklu'da Bosna Sosyal Tesisi Açiliyor
Selçuklu Belediyesi mahallelerin ihtiyaçlarin noktasinda yeni tesisleri ilçeye kazandirmaya devam ediyor. Bu çerçevede Bosna Hersek Mahallesine deger katacak olan Bosna Sosyal Tesisi tamamlandi. Tesis 22 Haziran Çarsamba Günü saat 11’de düzenlenecek resmi açilis ile birlikte hizmet sunmaya baslayacak. Bosna Hersek Mahallesinde önemli bir yasam alani olacak tesis 4 bin 706 metrekare insaat alanina sahip. Zemin, birinci ve ikinci kattan olusacak sosyal tesisin zemin katinda Sehit Arif Demir Uzaktan Egitim Merkez, millet kiraathanesi, bay ve bayan mescit, birinci ve ikinci katinda fitness ve aerobik salonu, giyinme odalari, dus yerleri ve mescit yer aliyor. Tesis 9 milyon 250 bin TL’ye mal oldu.

"Bosna Sosyal Tesisimiz mahalleye deger katacak"

Selçuklu Belediyesinin ilçeye yeni ve çok amaçli sosyal yasam alanlari kazandirmaya devam ettigini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Selçuklumuz için var gücümüzle çalisiyor ve ilçemizin marka degerine katki sunmak için gayret ediyoruz. Ilçemizde yaptigimiz tesislerimiz ile vatandaslarimiza huzur, mutluluk ve saglik sunuyoruz. Bu çerçevede Bosna Hersek Mahallemizdeki sosyal tesisimizi tamamladik ve resmi açilisini gerçeklestiriyoruz. Bosna Sosyal Tesisi mimari yapisinin yani sira içerisinde yer alan etüt merkezi, kütüphanesi, millet kiraathanesi ve spor alanlariyla çok özel bir tesis oldu. Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizin çehresinin degismesi ve gelismesi hedefiyle çalismalarimiza araliksiz bir sekilde devam edecegiz. Bosna Hersek Mahallemize yakisan tesisimizin ilçemize hayirli olmasini diliyor, vakti müsait olan hemsehrilerimizi açilisimiza davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA