Deniz Altinda Afisli Evlilik Teklifi
Mugla’nin Fethiye ilçesinde bir polis memuru deniz altinda dev afisle kiz arkadasina sürpriz bir evlilik teklifi yapildi.

Polis olan Alper Sidekli, Fethiye’de dalis egitmeni Önder Diktas’la temasa geçerek kiz arkadasi hemsire Fatmanur Ergün için bir afis hazirlatacagini ve deniz dibinde evlilik teklifinde bulunacagini belirtti.
Diktas bunu saglayabileceklerini belirterek sürpriz teklif için dalis egitmenlerinin hazirlik yapacagini belirtti.
Tüm müsterileri ile beraber Fethiye’nin Dalyan koyuna özel dalis okulu teknesi ile harekete geçildi. Her zaman yapildigi gibi dalis bilgileri verilen müsterilerin arasinda polis Alper Sidekli ile kiz arkadasi Fatmanur Ergün de yer aldi. Dalis egitimleri uygulamali olarak baslarken çift de 5 metre derinlige daldi. Dalis okulu sahibi Önder Diktas ve polis Alper Sidekli bir anda deniz dibinde “Benimle evlenirmisin? cevabin “Evet” ise gel bana saril “Hayir” ise oksijen tüpünü kapat” yazili dev afis asti. Afisi gören Fatmanur Ergün saskinligini gizleyemedi. Rengarenk baliklar arasinda afisi okuduktan sonra erkek arkadasina gidip sarildi. Çift bir süre baliklar arasinda sevinçle tur attiktan sonra tekneye çikarak mutluluk pozlari verdi. Hemsire Fatmanur Ergün "Benim için büyük bir sürpriz oldu. Sürprizin böylesini beklemiyordum, emek verenlere çok tesekkür ediyorum" derken Alper Sidekli’de "Kiz arkadasima sürpriz bir evlilik teklifi yapmak istedim. Bir süredir dalis egitimi aliyorduk. Deniz dibinde yapilan teklifi hayatim boyunca unutmayacagim” ifadelerinde bulundu.
Dalis okulu sahibi Önder Diktas ise “Su altinda evlilik teklifi yapilacagi belirtildi. Sürpriz bu teklif için hazirliklarimizi yaptik. Dev afis hazirlandi ve sürpriz gerçeklestirildi.
Çiftin mutlulugunu görmek bizlere de duygusal anlar yasatti" dedi.
