Araca Tasli Ve Sopali Saldiri
Ankara’nin Altindag ilçesinde park halindeki araca tasli ve sopali saldiri gerçeklestirildi. Saldiri sonrasinda araba kullanilmaz hale gelirken, bir kisinin yaralandigi belirtildi.

Battalgazi Mahallesi’nde yasanan saldiriyi çevredekiler kayit altina aldi. Aracin içinde olan ve darp edilen sahis yaralandi. Saldirganin uzaklasmasindan sonra yarali ambulans ekiplerince hastaneye kaldirildi. Polis olayla ilgili inceleme baslatti.
Yasanan olay sonrasinda araç sahibinin komsusu Hali Sen olayla ilgili, “Ben namaz kiliyordum. Sonra bir kalabalik olustu ve sesler gelmeye basladi.
Oglum yanimda oturuyordu. Hemen balkona çikip olayi çekmeye basladik. Biz balkona çiktigimizda elinde 1,5 metrelik sopa olan sahis ön cami kirmisti bile. Saldiriyi gerçeklestiren sahis, ’Sen benim 20 yillik karimsin’ diyerek bagirmaya basladi ve kadin da ’aramizda nikah mi var’ diyerek çiglik atmaya basladi” ifadelerini kullandi.
(Oguzhan Halil Özbek - Cem Geçim - IHA)
