Yildirim'da Tatil Eglenceli Basladi

Yildirim Belediyesi ‘Yildirim’da Yaz Çocuk Senligi’ etkinlikleri binlerce çocuga unutamayacaklari dolu dolu 3 gün yasatti. Çocuklar, ‘Pepe’, ‘Ege ile Gaga’ ve ‘Onur Erol’ konseri ile doyasiya eglenirken, geleneksel el sanatlari, sahne eglenceleri, tiyatrolar, starpark bileti hediyeleri ve daha birçok etkinligin yer aldigi alanda senenin yorgunlugunu atip yaza hizli bir giris yaptilar.

Yildirim'da Tatil Eglenceli Basladi
Egitim ögretim yilinin sona ermesi ile birlikte yorucu bir dönemi geride birakan çocuklar için ‘Yildirim’da Yaz Çocuk Senligi’ düzenleyen Yildirim Belediyesi, Cazibe Merkezi’nde kurdugu alanda 3 gün boyunca tüm çocuklara birbirinden renkli gösteriler, etkinlikler, konserler, atölye çalismalari ile dopdolu bir senlik yasatti. Festivalde çocuklari yalniz birakmayan Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, miniklerle sohbet ederek etkinliklere eslik etti.

Tüm çocuklarin siki bir egitim dönemini geride biraktiklarini belirten Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Gönlümüzde ve yaptigimiz çalismalar içerisinde çocuklarin yeri apayri. Çocuklarimiz yaz tatiline mutlu bir baslangiç yapsinlar diye ‘Yildirim’da Yaz Çocuk Senligi’ni düzenledik. Minik yavrularimizin tebessümlerine sahitlik edip mutlu olduk. Yildirim Belediyesi olarak gelecegimiz olan evlatlarimiz için hep birlikte Yildirim’i daha neseli hale getirecegiz” dedi.

Senlik alanina çocuklariyla birlikte gelen veliler, yapilan organizasyondan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, evlatlarinin yorucu ve stresli geçen egitim yilinin yorgunlugunu atmalari için ‘Yildirim’da Yaz Çocuk Senligi’ni düzenleyen Yildirim Belediyesi’ne ve Belediye Baskani Oktay Yilmaz’a tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA