HSK'nin Yaz Kararnamesi

Hakimler ve Savcilar Kurulu 1. Dairesinin 2022 adli ve idari yari ana kararnamesine göre Çorum’da görev yapan dört hakim ve iki savci baska bir ile atanirken, bes hakim ve iki savci da Çorum’a atandi.

Halil Koç baskanliginda toplanan HSK 1. Dairesince son sekli verilen kararname ile 5 bin 75 adli yargi, 351 ise idari yargidan olmak üzere toplam 5 bin 426 hakim ve savcinin görev yeri degistirildi. Buna göre Sungurlu Hakimi Serdar Aslan Sirnak Agir Ceza Mahkemesi Baskanligina, Sungurlu Hakimi Geylani Çam Gediz Hakimligine, Sungurlu Hakimi Hasan Birol Istanbul Hakimligine, Sungurlu Hakimi Aysegül Baser Bakirköy Hakimligine, Sungurlu Cumhuriyet Savcisi Baki Aybak Sarkisla Cumhuriyet Savciligina, Sungurlu Cumhuriyet Savcisi Hakan Dönmez Niksar Cumhuriyet Savciligina atandi.

Hendek Hakimi Berkin Osman Altunok Sungurlu Hakimligine, Istanbul Anadolu Hakimi Gülden Karadayi Sungurlu Hakimligine, Istanbul Hakimi Tugçe Polat Sungurlu Hakimligine, Istanbul Hakimi Murat Bas Sungurlu Hakimligine, Arakli Hakimi Esra Genç Sungurlu Hakimligine, İçel Cumhuriyet Savcisi Ahmet Can Ezgi Sungurlu Cumhuriyet Savciligina ve İçel Cumhuriyet Savcisi Hande Seyma Ezgi Sungurlu Cumhuriyet Savciligina atandi.
Kaynak: İHA