Çakar Basin Mensuplariyla Bulustu

Düzce Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ildeki basin mensuplariyla bir araya geldi.

Çakar Basin Mensuplariyla Bulustu
Çakar, sohbet toplantisinda, Düzce Üniversitesi’nde görev yaptigi dönemde güzel isler yaptiklarini, üniversiteyi her yönden gelistirdiklerini kaydetti.

Rektörlügü döneminde hiçbir basin mensubuyla sorun yasamadiklarini, üniversite yerleskesini basina açtiklarini, seffaf bir yönetim sergilediklerini anlatan Çakar, “Yapilan elestirileri bile anlayisla karsiladik. Hiçbir basin kurumu ve gazeteci hakkinda yaptiklari haber sebebiyle tekzip düzeltme veya hukuksal yollara basvurmadik” dedi.

Çakar, söyle devam etti:

“Basinla güzel bir diyalog kurduklarini ve dostluk olusturduklarinin altini çizen Çakar, “Bizim gibi devlet üniversitelerinin basarilarini kamuoyuna duyurmak kolay olmuyor. Ancak bunu basin araciligi ile basarabiliyoruz. Çok basarili bir üniversitemiz var. Umarim basarisi katlanarak artar. Gelecegi parlak olur. Çok emek verdim çünkü. Bütün kalbimle o üniversitemizin daha ileriye gitmesini arzu ediyorum. Umarim yeni göreve gelecek arkadasimiz da daha ileriye tasir.”

Nigar Demircan Çakar, “Yarim kalan isleri birakmak istemiyorum. Düzce için her seye deger. Düzce benim için çok önemli. Memleketime hizmet etmeye devam edecegim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA