Baskan Yilmaz'dan Çocuklara Sürpriz

Mahalle gezileri ile vatandaslarin isteklerini dinleyen Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, Mithat Toroglu Mahallesi’nde oyun oynayan çocuklara sürpriz yapti.

Baskan Yilmaz'dan Çocuklara Sürpriz
Baskan Yilmaz, yaz tatilinin keyfini çikaran çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti, fotograf çektirdi. Çocuklara eglenirken ögrenecekleri boyama kitabi da hediye eden Yilmaz, onlara gelecekteki hedeflerini sordu ve nasihatlarda bulundu. Çocuklarin gelecegin teminati oldugunu belirten Yilmaz, "Hayata geçirdigimiz her çalismada çocuklarimizi, gençlerimizi unutmuyoruz. Onlarin gülen yüzü bize enerji veriyor” dedi.

“Toroslarimizda biz büyük bir aileyiz. Ailemizin her bir ferdinin sikintilarini, ihtiyaçlarini gidermek ve yanlarinda olmak en öncelikli görevlerimiz arasinda” diyen Yilmaz, "Hemsehrilerimizle aramizda bir gönül bagi olustu. Mahalle ziyaretlerimiz sirasinda vatandaslarimiza isteklerini sordugumuz gibi çocuklarimizla da sohbet ederek bizlerden neler istediklerini ögreniyoruz. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu ve huzurlu oluyoruz. Bizim tüm gayemiz onlara saglikli ve huzurlu bir gelecek sunabilmek” diye konustu.

Mahalle sakinleri de Baskan Yilmaz’a ziyaretinden dolayi tesekkür ederek, hayata geçirilen basarili hizmetlerin devamini diledi.
Kaynak: İHA