Babalar Ve Çocuklar Bu Kampta Bulustu

Çorum Belediyesi tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen “En Baba Kamp” etkinligi renkli görüntülere sahne oldu.

Babalar Ve Çocuklar Bu Kampta Bulustu
Babalar günü nedeniyle Çatak Tabiat Parki’nda gerçeklestirilen kampa babalar ve çocuklari katildi.

Bir gece dogada konaklayan katilimcilar çesitli oyun, etkinlik ve aktivitelerle hem hos zaman geçirdi hem de doyasiya eglendi. Kampa katilan çocuklara, çocuklariyla beraber katilan Belediye Baskan Yardimcilari Ismail Yagbat ve Lemzi Çöplü tarafindan madalya verildi.

Baskan Yardimcisi Yagbat, “Burada ilk kez kampa gelen bir sürü arkadasimiz var. Özellikle yavrularimizin birçogu ilk kez gelmisler. Bu cesareti gösterdikleri için hepsini sampiyon sayiyoruz. Gün boyu devam eden eglencelerde her birinin gözündeki heyecana, mutluluga sahit olduk. Bu sebeple, iyi ki de bu yil kapasitesini artirarak ikincisini düzenlemisiz dedik” seklinde konustu.

Çorum Belediyesi’nin ikincisini düzenledigi En Baba Kamp etkinligi minik katilimcilardan tam not aldi. Düzenlenen yarisma parkuru, ok atma, sapan atma, frizbi, voleybol, ip çekme gibi oyunlarla ilk günü tamamlayan minik kampçilar aksam yakilan kamp atesi basinda sarkilar söyleyip eglendiler. Ikinci günün sabahinda yapilan doga yürüyüsü ile dogayi taniyip temiz havanin tadini çikarttilar.

Babalari ile kampa gelen minik kampçilar, çok güzel eglendiklerini ifade ederek Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a ve Çorum Belediyesine tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA